Lättare stakintervaller

Det är långt ifrån varmt, men det gick ändå bra idag att träna utan tröja!

Hej!

Ni har väl inte missat min senaste vlogg – Nu är det FÄRDIGJOBBAT! In och titta, gilla, kommentera, dela den vidare och prenumerera på kanalen om du inte redan gör det!

Idag har jag hängt med Alfons fram till eftermiddagen då han åkte med mina föräldrar till sommarstugan. Därefter började jag packa så smått inför min resa dit imorgon och sedan kom jag (sent som vanligt) iväg på min träning.

Jag ska springa Orsakajt’n på fredagens midsommarafton, så jag körde ganska så lätta intervaller intensitetsmässigt idag. Det blev 6 x 5 minuter, med 1,5 minut vila på cykelbanan mot Falun. Jag körde fyra stycken bortåt och två stycken hemåt, snittet landade på 22,2 km/h sjukt nog! Höll mig dock väldigt kontrollerad och det kändes helt okej. Dock så har jag fortfarande ont i benen efter måndagens löpning med Falu BS, hoppas det hinner gå över.

Hela passet slutade på 2,5 timmar och 42,1 kilometer. Avslutade med en mycket lättare variant än vanligt på mitt maxstyrkeprogram.

Previous articleNu är det FÄRDIGJOBBAT!
Next articleKort och lätt

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here