+4 timmar i spöregn

Tjena!

Det blir då bara värre och värre det här. Då är det inte mina psykerier jag syftar på, utan vädret. Hur många av mina hundratals pass det senaste året har jag fått njuta av bra väder? Noll är min spontana gissning.

Idag började det okej, för att sedan bli en total misär, igen. Himlen öppnade sig halvvägs in i passet och jag blev sjöblöt. Kunde vrida ur varenda plagg på kroppen, pjäxorna var som två swimmingpooler.

Efter 2 h 43 minuter kunde jag inte hålla ut längre, då hade jag redan frusit rejält om händerna i dryga halvtimmen. Jag fick då vackert sätta mig i bilen för att värma mig, medan stormen och regnandet pågick utanför. När det gått 15-20 minuter var jag så pass varm att jag kunde fortsätta dagens idioti.

Det hela landade på 4 h 10 min och 58,5 minuter. Avslutnings körde jag gluteus-styrka och maghjul. Ryggen känns tack och lov bättre idag. Men där slutar det positiva.

Previous articleKämpiga timmar!
Next articleRejäl träningsdag

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here