5 x 2’ (1’ vila)

Tjena!

Ni måste in och kolla på den senaste vloggen nu:

EN HELDAG MED STJÄRNAN I TEAM PSYK!!

Idag fredag så har jag kört ytterligare ett stakintervallpass. Det var av det lättare slaget såhär dagen innan tävling. Det ska ju snöa satan ikväll och inatt, jag lyckades klara mig ifrån snön fram till cirka 30 minuter in i passet, just som jag skulle beta av mina intervaller:

5 x 2 minuter, med 1 minut vila. Trots en massa nysnö och rejäl blåst lyckades jag snitta 21,1 km/h på intervallerna och maxpulsen blev ändå stabila 176 slag/minut.

Idag, precis som de två senaste dagarna med stakintervaller så snurrade jag runt det kortare konstsnöspåret på 1,5 km, istället för 2,5:an som jag annars brukar använda mig av. Det var mest för att få lite mindre uppförsbackar och högre fart.

Under uppvärmningen körde jag fyra stycken impulser. Annars var resten lugn stakning. Hela passet slutade på 90 minuter och 23,4 kilometer. Trots att det var 2-3 minusgrader så var jackan och tightsen nästan genomblöta av det ymniga snöfallet.

Tack för idag!

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here