5 x 2’ (1’ vila)

Tjena!

Ni måste in och kolla på den senaste vloggen nu:

EN HELDAG MED STJÄRNAN I TEAM PSYK!!

Idag fredag så har jag kört ytterligare ett stakintervallpass. Det var av det lättare slaget såhär dagen innan tävling. Det ska ju snöa satan ikväll och inatt, jag lyckades klara mig ifrån snön fram till cirka 30 minuter in i passet, just som jag skulle beta av mina intervaller:

5 x 2 minuter, med 1 minut vila. Trots en massa nysnö och rejäl blåst lyckades jag snitta 21,1 km/h på intervallerna och maxpulsen blev ändå stabila 176 slag/minut.

Idag, precis som de två senaste dagarna med stakintervaller så snurrade jag runt det kortare konstsnöspåret på 1,5 km, istället för 2,5:an som jag annars brukar använda mig av. Det var mest för att få lite mindre uppförsbackar och högre fart.

Under uppvärmningen körde jag fyra stycken impulser. Annars var resten lugn stakning. Hela passet slutade på 90 minuter och 23,4 kilometer. Trots att det var 2-3 minusgrader så var jackan och tightsen nästan genomblöta av det ymniga snöfallet.

Tack för idag!

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here