50 kilometer skate

Bryter mig uppför Elofssonbacken i Bergebo. 

Hallå!

Veckans sista pass är nu ett minne blott. Precis som igår blev det fem mil, men idag i Bergebo och med skate som åkstil. Vilka kontraster va!?

Det var strålande sol och kallt även idag under den första delen av passet. Ju längre tiden gick desto varmare blev det. Skönt att solen börjar värma allt mer. Jag märkte när jag gick till bilen att det kommit någon centimeter nysnö under natten, tyvärr var det opackade spår, vilket gjorde att det stundtals gick riktigt tungt.

Dagens pass blev 3 h 10 min och 50,4 kilometer långt enligt min Garmin. På den tiden hann jag åka ned till Vargliden och vända tre gånger. Jag lade också in fem stegringar och fem impulser under passets gång. Tanken innan var att köra tre timmar, men jag förstod tidigt att tre av nyss nämnda varv skulle bli strax över tre timmar och strax under 50 km. Därför fick det vackert bli tre varv och en liten skarv runt 1,5 km-spåret. Kroppen kändes okej nästan hela tiden.

Hemma igen så blev det ännu ett TRX-pass till min sargade kropp.

I och med dagens pass så har jag med sex veckor kvar av träningsåret 710 h 20 min, jag passerade min tidigare rekordnotering om 710 timmar med andra ord. Kul! Veckan landade på 14 h 25 min och 206,4 kilometer.

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here