Riktigt jobbigt pass på löpbandet

Hejsan!

Har ni sett min senaste vlogg? Prenumererar ni på kanalen? Passa även på att följa mig på Instagram och Strava!

Idag har jag bränt av ett intervallpass på löpbandet som blev riktigt jobbigt! Jag körde 45 minuter utan stopp fördelat på:

– 10 minuter uppvärmning @ 15 km/h, 0% lutning

– 30 minuter växlande tempo och lutning:

0% – 3 min @ 17 km/h / 3 min @ 19 / 3 min @ 18 / 1 min @ 20

5% – 5 varv med 1 min @ 16 km/h / 1 min @ 14

10% – 5 varv med 1 min @ 13 km/h / 1 min @ 11

– 5 minuter nedvarvning @ 10 km/h, 10%

Jag har kört något liknande vid flera tillfällen tidigare. Det var dock ett tag sedan sist jag körde riktigt hårt på bandet och mina ben är rätt slitna, troligen efter förra veckans skejtande och klassiska härjande. Dessutom på de två sista blocken så började jag idag med det hårda.

Den flacka löpningen gick smärtfritt, men backarna blev riktigt tuffa. Under det sista blocket var jag redo nästan från första minuten att ta en gråtstopp och vila i en minut. Men på något vänster lyckades jag klara mig från det och klarade av det hela med nöd och näppe. Klapp på axeln till mig där! Tack även till mina Hoka-skor som tog mig igenom detta.

Snittpulsen landade på 166 över hela passet och maxpulsen på 185, vilket skvallrar om att jag fick gräva hyfsat hårt.

Vilodag imorgon!

Previous article50 kilometer skate
Next articleElbilar och laddstolpar

Related Articles

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

Klassiskt i växlande före

Hej på er! Dagens klassiska pass på skinsskidor uppe i Bergebo började i riktigt sugföre. Ett antal plusgrader och ett tunt lager nysnö uppepå gjorde...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe