Då har jag stängt denna vecka träningsmässigt. Totalen landade på 16 h 10 min och 264 kilometer. Inte någon bedrövlig vecka i alla fall!

Idag så började jag med styrkan igen, TRX blev det denna gång. Träningsredskapet som för några år sedan räddade mig från en flera år lång och stundtals rejäl ländryggssmärta! Så detta är något jag inte vill skippa i första hand, även om det både är tråkigt och jobbigt. Just tråkigt och jobbigt är väl förvisso något som kan förknippas med mig och mitt leverne. Jag har i alla fall 9-10 TRX-övningar (numer med gummiband mellan knäna) som jag försöker beta av.

Den ”riktiga” träningen blev därefter stakning.

Dagens rutt

3 h 20 min, 58,9 kilometer, Swenor IV och tio impulser sista timmen.

Under de första två timmarna, fram till Falun, var det en konstant motvind, inte en tillstymmelse till att lugna ned sig, det gjorde horhus med mig och min känsla som till en början var ganska god. När jag sedan skulle vingla hemåt över Gamla berget så hade givetvis vinden avtagit, så jag fick inte den medvind jag hade längtat efter, dessutom var jag både hungrig, less och trött. Men hem kom jag i alla fall!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here