Kickstartar veckan med löpband!

Fin start på dagen och veckan med löpband!

Tjena!

Ny vecka, nya möjligheter till elände och misslyckande. Planen för idag är två pass på balkongen. Det första är som ni redan kan gissa avklarat.

Efter att ha masat mig upp strax efter klockan 07 så irrade jag omkring i lägenheten med bland annat urplockning av diskmaskinen och ihopvikning av nytvättade kläder. Allt detta för att vakna till, få igång magen innan träningen och bli redo. Men det hela handlar väl egentligen om någon form av prokrastinering. Jag kom som vanligt igång i sista sekund för att hinna bli klar med träningen och komma till jobbet i tid.

Upplägget idag var ganska likt förra måndagens löpbandspass, idag blev det återigen 40 minuter rakt av, utan paus med följande fördelning:

– 5 minuter @ 15 km/h

– 30 minuter växlande – 3 minuter @ 18 km/h (3,20 min/km) / 3 minuter @ 17 km/h (3,32 min/km) 

– 5 minuter @ 15 km/h

Allting på 1% lutning.

Som vanligt kändes det tungt och jobbigt till en början, men cirka halvvägs in så började det kännas bättre. Jag är lite sliten i musklerna efter förra veckans träning. Men det blev ett bra pass med mestadels tröskel, kanske en aning +moms på slutet med en maxpuls på 175. På fötterna hade jag mina grymma carbonskor från Hoka och hälsenan kändes glädjande nog nästan ingenting!

Previous article58,9 kilometer
Next article40 minuter stakmaskin

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe