6 x 10 minuter stakintervaller

Vägen upp från Vargliden, mot Igeltjärnsvägen

Myrpassage vid Igeltjärn

Tillbaka i träning efter två vilodagar

Godkväll!

Riktigt vintriga förhållanden idag i Bergebo. Fint med snö på träden och mycket uppdragna spår. Tyvärr gick det ganska så tungt i nysnön, men det är inte så mycket att göra åt den saken. Jag hade även varit förutseende och lagt på flytande valla på träningsskidorna och även borstat upp dom för första gången på länge.

Jag började med en längre uppvärmning på dryga timmen där jag bland annat var ner till Vargliden och betade även av sex stycken stegringar.

Efter uppvärmningen så var det dags för intervaller. Dessa kördes både på det 2,5 kilometer långa elljusspåret med konstsnö och ute på Igeltjärnsvägen. Följande blev det idag:

– 10 minuter tröskel

– 10 x 45” – 15”

– 10 minuter tröskel

– 10 x 40” – 20”

– 10 minuter tröskel

– 13 x 30” – 15”

(2,5 minuter vila mellan blocken)

Svårt att säga hur det kändes. Men jag kom upp i rätt hög puls med ett maxvärde på 180 och snittfarten blev 19,7 km/h. Så det blev nog ett bra pass ändå!

Efter en längre avåkning så kunde jag kassera in tre timmar och 46 kilometer stakning. Hemma så betade jag av min nya variant på maxstyrka.

Fin start på träningsveckan!

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe