En liten skatevända

Denna syn är inte något vanligt förekommande. Jag gillar dock att träna skate!

Hej.

Fredag, helg och sen sportlov (tror och hoppas jag åtminstone, inte hört något annat).

Jag tog mitt pick & pack och drog till Bergebo efter jobbet för ett lättare skatepass på två timmar och 27,4 kilometer. Fint vinterföre där idag!

Den första kvarten av passet höll jag mig omkring stadion då jag samtidigt lyssnade på slutet av TV-sändningen från herrarnas VM-lopp. Vis av erfarenhet kan jag inte bege mig iväg långt bort i skogen, då brukar ljudet hacka på grund av sämre mottagning.

Efter att ha lyssnat klart på sändningen så åkte jag återigen ner till Vargliden, tillbaka hemåt över elljusfemman och vidare ner till Medväga. Mycket mer än så hann jag inte med under de två timmarna. Än en gång blev det bara lugn åkning, med fem stycken impulser och lika många stegringar. Skönt att få åka skate såhär mellan varven, blir en aning avlastande för musklerna, samtidigt som det känns lite mer påfrestande för flåset på grund av helkroppsarbetet.

När jag kommit hem, krängt av mig pjäxor, träningskläder och så vidare så betade jag av 150 repetitioner med kettlebell och gummiband. Fin trötthet i kroppen efter det nu!

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe