60 min sub 4 + löp med Alfons

Tjena!

Ni som är medlemmar på kanalen kan sedan igår kväll se min senaste vlogg, se till att bli det för att stötta mig. Annars får ni se till att prenumerera och kolla igenom de äldre vloggarna! Tack!

Måndag igen och full rulle. Jobb, hem för att träna, hämta Alfons cyklandes, hem för att byta om, springa med Alfons på hans cykelträning och slutligen hem igen för att göra psykgryta. Det har gått i ett idag!

Löpningen i ensam majestät blev runt den fina Bysjörundan. Givetvis regnade det och blåste som fan. Nu visar prognosen framöver både kallare temperaturer och nederbörd varenda jävla dag. Sådant jävla mörker. Ska vi få en ny bortregnad sommar igen? Jag är tämligen säker på det och jag brukar inte ha fel i att det regnar jämt. Lika bra att ställa in sig och vara bitter från start, lägre fallhöjd då. Just det, träningen.

Det dåliga vädret till trots så kändes benen ändå helt okej, dock lite småkänningar i båda vaderna, så de smäller väl av snart. Jag lyckades i alla fall snitta 3,56 min/km och hann således 15,29 kilometer på den timmen jag rultade runt.

Löpningen på Alfons cykelträning blev 55 minuter och 10,6 kilometer.

Jag sprang mitt egna pass i mina äldsta carbon-skor från Hoka och löppasset med Alfons i mina Hoka Tecton X 2.

Imorgon väntar vilodag. Vet dock inte hur mycket vila det blir med allt flängande. Dagarna jag har Alfons så cyklar vi till hans skola, vilket gör att enkel resa för mig via hans skola till jobbet blir dryga 11 kilometer. Jag brukar aldrig kunna cykla långsamt heller då jag ständigt har någon form av grundstress i kroppen. Dessutom blir det min sedvanliga halvtimmes-promenad på rasten (måste försöka bli smal). På kvällen väntar också styrelsemöte i bostadsrättsföreningen. Längtar så efter en lång ledighet över det som enligt kalendern kallas sommar, men som vi alla än en gång vet blir regn, rusk och kyla.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here