60 min tröskel – en kilometer längre än senast

Solsken ute och ändå tränade jag i

Ett av flera grusavsnitt som jag stör mig satan på i Borlänge. Här är det NCC, med deras personal som sitter i någon barack och gäspar hela dagarna. I över ett års tid så har det sett ut såhär. Hur jävla svårt kan det vara att asfaltera denna lilla bit?!? Jag åker omvägar med cykeln för att slippa denna stenkross. Jag har mailat om denna och om andra ställen, men får aldrig några vettiga svar. Sådana här dåliga arbeten har jag inte upplevt i Falun. Tur att jag har Skanska i min aktieportfölj och inte tröttluvorna på NCC.
För att avsluta i lite mer positiv anda så bjuder jag på en film på Alfons skratt som jag nämnde tidigare idag, kul att jag lyckades få det på film:

https://adamsteen.se/

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

2 COMMENTS

  1. Haha NCC…

    Kommer ihåg när jag var på ett stort event för fastighetsbranschen hösten 2015. NCCs vd höll en lång monolog om hur viktiga alla "flyktingar" var för svenskt näringsliv . Han kända minsann en afghan som kunde 10 olika språk flytande (Jo tjena…). Detta var nog tom efter all statistik visat att en stor majoritet av alla de horder som kommit från Afghanistan, Syrien och Somalia hade mellan 3 och 6 års grundskola dvs de kunde knappt läsa och skriva på sitt eget språk…

    Ngt år senare fick han sparken pga inkompetens…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe