60 minuter skate

Hej hej.

Har varit ute och luftat kropp och skidor under förmiddagen. Skönt att röra på sig lite kort, istället för att vila. Det jag läst kring formtoppning är att man ska behålla antalet pass, men dra ned på mängden. Känns ju ändå rimligt.

Passet jag körde idag var en timme, 16,7 kilometer skate. En impuls och stegring vardera, i övrigt bara lugnt.

Nu ska jag packa ihop det sista och därefter drar vi mot Oxberg där vi ska befinna oss till söndagens Vasalopp!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here