81,7 kilometer löpning på tre dagar

Att träna annat än löpning idag var inte ens ett alternativ i detta pissväder

Tjena!

Efter två tuffare löppass var det idag dags för ett tredje på lika många dagar. Dock inte lika tufft som intervallpassen under lördag och söndag, men det visade sig att det blev rätt kämpigt även idag! Jag har nämligen sprungit 81,7 kilometer och 6 h 25 minuter på tre dagar. Dessutom körde jag spänst igår, så det var nog inte alltför konstigt att benen kändes halvt avdomnade idag.

Såhär såg rutten ut på kartan enligt pulsklockan

Rutten var blandad mellan grusväg och stigar. Ungefär hälften av varje.

Förutom lugn löpning så körde jag fem stycken stegringar på cirka hundra meter och fem stycken koordinationslopp på cirka sextio meter inlagda längs turen. Dumt att jag inte kört detta på länge. Det känns som att det på ett ganska enkelt sätt kan ge mig lite bättre drag i löpsteget.

Passet landade på 36,5 kilometer och tre timmar prick.

Imorgon ska jag vila från träning, jobba med firma KJSA och släppa en ny vlogg. Det ligger på med andra ord!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here