81,7 kilometer löpning på tre dagar

Att träna annat än löpning idag var inte ens ett alternativ i detta pissväder

Tjena!

Efter två tuffare löppass var det idag dags för ett tredje på lika många dagar. Dock inte lika tufft som intervallpassen under lördag och söndag, men det visade sig att det blev rätt kämpigt även idag! Jag har nämligen sprungit 81,7 kilometer och 6 h 25 minuter på tre dagar. Dessutom körde jag spänst igår, så det var nog inte alltför konstigt att benen kändes halvt avdomnade idag.

Såhär såg rutten ut på kartan enligt pulsklockan

Rutten var blandad mellan grusväg och stigar. Ungefär hälften av varje.

Förutom lugn löpning så körde jag fem stycken stegringar på cirka hundra meter och fem stycken koordinationslopp på cirka sextio meter inlagda längs turen. Dumt att jag inte kört detta på länge. Det känns som att det på ett ganska enkelt sätt kan ge mig lite bättre drag i löpsteget.

Passet landade på 36,5 kilometer och tre timmar prick.

Imorgon ska jag vila från träning, jobba med firma KJSA och släppa en ny vlogg. Det ligger på med andra ord!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here