Dag 4: 10 x 5 min löpintervaller

Glömde min träningskeps hemma, tur det fanns resurser i sommarstugan!

Tjena folkens!

Fjärde dagen med intervaller avklarade. Kroppen känns okej fortsatt. Dock kände jag av min vad och någon form av krampkänning i nästan alla muskler då och då, typ som uttorkning. Men det gick bra ändå!

Passet idag började med 23 minuter uppvärmning, upp till grusvägen jag kört alla intervaller på tidigare denna sommar.

Intervallerna blev 10 x 5 minuter tröskel. Denna gång tror jag nästan att jag lyckades hålla mig under tröskel sjukt nog. Vilan mellan intervallerna blev en minut gång, förutom halvvägs där jag vilade en extra minut. Snittet landade på 3,44 min/km, vilket får ses som bra!

Med nedvarvningen på dryga 20 minuter lyckades jag samla in 1 h 45 min och 23,3 kilometer. På fötterna hade jag än en gång min drömsko Hoka Tecton X!

Efteråt blev det kettlebell-styrka!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here