Dag 3: 73 stycken intervaller

Vi känner alla igen synen vid det här laget. Pissblött och höstväder i snart två månaders tid nu. Jag är trött på det mesta, men extra trött på att behöva sanera utrustningen efter varje pass. Idag fick det bli denna gudomliga lösning för pjäxorna. Funkar kanon!

Tjena!

Jag vaknade upp till flera trevligheter idag. En person hade skaffat Fello med min länk, vilket ger både denne och mig en extra månad med halva priset för denne och gratis för mig. Passa på du också, det är Telias nät, men till mycket bättre pris!

Dessutom har jag fått in flera beställningar i min webbshop också! In och kika du också, så ska du nog hitta något!

Sist men inte minst så fick jag hem ett nytt bälte från Coxa som jag ska använda när jag springer för att slippa få köttsår på halva ländryggen. Detta satt riktigt bra och höll sig fast bättre än något jag testat innan. Tack för det!

Tränat har jag också gjort. Stakintervaller för tredje dagen i rad. Denna gång längs vägen mellan Pusselbo och Bäsna. Jag körde ett upplägg med många intervaller och kort vila:

– 10 x 60” – 30”

– 10 x 45” – 15”

– 10 x 40” – 20”

– 13 x 30” – 15”

– 10 x 30” – 30”

– 20 x 10” – 20”

(2,5 minuter vila mellan blocken)

Jag besparar er mina observationer kring nederbörd och blåst denna gången. Annars kändes det helt okej och jag fick idag en snittfart på 22,1 km/h över alla intervallerna. Även idag på Elpex 4.

Totalt landade passet på tre timmar prick och 50,5 kilometer. Efteråt blev det TRX-styrka.

Nu åker jag till sommarstugan och till helgen är tanken två intervallpass löpning om min vad tillåter det.

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here