Dag 3: 73 stycken intervaller

Vi känner alla igen synen vid det här laget. Pissblött och höstväder i snart två månaders tid nu. Jag är trött på det mesta, men extra trött på att behöva sanera utrustningen efter varje pass. Idag fick det bli denna gudomliga lösning för pjäxorna. Funkar kanon!

Tjena!

Jag vaknade upp till flera trevligheter idag. En person hade skaffat Fello med min länk, vilket ger både denne och mig en extra månad med halva priset för denne och gratis för mig. Passa på du också, det är Telias nät, men till mycket bättre pris!

Dessutom har jag fått in flera beställningar i min webbshop också! In och kika du också, så ska du nog hitta något!

Sist men inte minst så fick jag hem ett nytt bälte från Coxa som jag ska använda när jag springer för att slippa få köttsår på halva ländryggen. Detta satt riktigt bra och höll sig fast bättre än något jag testat innan. Tack för det!

Tränat har jag också gjort. Stakintervaller för tredje dagen i rad. Denna gång längs vägen mellan Pusselbo och Bäsna. Jag körde ett upplägg med många intervaller och kort vila:

– 10 x 60” – 30”

– 10 x 45” – 15”

– 10 x 40” – 20”

– 13 x 30” – 15”

– 10 x 30” – 30”

– 20 x 10” – 20”

(2,5 minuter vila mellan blocken)

Jag besparar er mina observationer kring nederbörd och blåst denna gången. Annars kändes det helt okej och jag fick idag en snittfart på 22,1 km/h över alla intervallerna. Även idag på Elpex 4.

Totalt landade passet på tre timmar prick och 50,5 kilometer. Efteråt blev det TRX-styrka.

Nu åker jag till sommarstugan och till helgen är tanken två intervallpass löpning om min vad tillåter det.

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here