90 km även idag

För andra dagen i rad blev det ett stakpass på över fem timmar

Tjena!

Igår lyckades jag inte riktigt ta mig över 90 kilometer, men det gjorde jag i alla fall idag! Det landade på 5 h 05 min och 91,8 kilometer stakning på Elpex 4. Dock kom jag ut lite senare, men men, passet blev gjort åtminstone.

Dagens pass blev en ny tur runt Runn och Vikasjön, med en skarv upp till Lugnet och runt rullskidbanan. Fick smaka på alla väder under turen, det var spöregn, sol och såklart (mot)vind. Allt är i sin ordning med andra ord.

Kände mig hyfsat pigg och stark fram till den sista timmen ungefär, då började jag bli en aning kokt. Jag passade då på att lägga in 10 stycken stegringar för att försöka få till någon form av speed.

Som avslutning denna dag fick det bli styrka med min kettlebell.

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here