90 km även idag

För andra dagen i rad blev det ett stakpass på över fem timmar

Tjena!

Igår lyckades jag inte riktigt ta mig över 90 kilometer, men det gjorde jag i alla fall idag! Det landade på 5 h 05 min och 91,8 kilometer stakning på Elpex 4. Dock kom jag ut lite senare, men men, passet blev gjort åtminstone.

Dagens pass blev en ny tur runt Runn och Vikasjön, med en skarv upp till Lugnet och runt rullskidbanan. Fick smaka på alla väder under turen, det var spöregn, sol och såklart (mot)vind. Allt är i sin ordning med andra ord.

Kände mig hyfsat pigg och stark fram till den sista timmen ungefär, då började jag bli en aning kokt. Jag passade då på att lägga in 10 stycken stegringar för att försöka få till någon form av speed.

Som avslutning denna dag fick det bli styrka med min kettlebell.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here