Full hand och ute i tid!

Sällskap även under dagens pass!

Hej!

Kika in senaste vloggen och prenumerera på kanalen, tack!

Efter gårdagens misär både träningsmässigt och vädermässigt så fick jag idag en fin upprättelse. Jag blev inbjuden under kvällen igår att följa med Nils Bergström på ett stakpass. Tack och lov så valde jag att hänga med och kunde således vingla mig ut strax efter klockan 09,00! Jäklar vad mycket bättre känns när jag kommer ut i tid. Att jag aldrig lär mig…

Turen vi körde var Vallmora – Smedsbo – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Falun – Smedsbo – Vallmora. Efter 3 h 45 min var Nils nöjd för dagen, medan jag hade mer att ge. Min rutt fortsatte sedan vidare via Ornäs – Dalsjö – Islingby. Detta gav mig ett fint stakpass på 5 h 05 min och 89,5 kilometer. Dagen till ära så åkte jag på Elpex IV.

Under den sista timmen körde jag 10 stycken stegringar med 10 stavtag acceleration och 10 stavtag där jag försökte hålla farten uppe.

Jag avslutade dagens träning med min maxstyrka och så maghjul efter det. Vi får nu se vad morgondagen har att erbjuda!

Previous articleKort och halvhårt
Next article90 km även idag

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here