Full hand och ute i tid!

Sällskap även under dagens pass!

Hej!

Kika in senaste vloggen och prenumerera på kanalen, tack!

Efter gårdagens misär både träningsmässigt och vädermässigt så fick jag idag en fin upprättelse. Jag blev inbjuden under kvällen igår att följa med Nils Bergström på ett stakpass. Tack och lov så valde jag att hänga med och kunde således vingla mig ut strax efter klockan 09,00! Jäklar vad mycket bättre känns när jag kommer ut i tid. Att jag aldrig lär mig…

Turen vi körde var Vallmora – Smedsbo – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Falun – Smedsbo – Vallmora. Efter 3 h 45 min var Nils nöjd för dagen, medan jag hade mer att ge. Min rutt fortsatte sedan vidare via Ornäs – Dalsjö – Islingby. Detta gav mig ett fint stakpass på 5 h 05 min och 89,5 kilometer. Dagen till ära så åkte jag på Elpex IV.

Under den sista timmen körde jag 10 stycken stegringar med 10 stavtag acceleration och 10 stavtag där jag försökte hålla farten uppe.

Jag avslutade dagens träning med min maxstyrka och så maghjul efter det. Vi får nu se vad morgondagen har att erbjuda!

Previous articleKort och halvhårt
Next article90 km även idag

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here