En okej avslutning på veckan

I mörkret med endast pannlampan som sällskap. Min trogne följeslagare.

Tjena!

Vi skippar biten med att det blev så sjukt sent idag. Träningen blev i alla fall gjord enligt min plan.

Del ett för dagen blev 2 h 40 min och 30,1 kilometer löpning. En blandning av Tjärnaberget, elljusspåret i Skräddarbacken, grusvägar och spåren i Mellsta. Under löpturen lade jag in 5 x 20 mångsteg och fem stycken stegringslopp.

Efter löpningen blev det ett TRX-styrkepass. Samtidigt som jag försökte få excel att fungera på datorn. Det blev ett projekt som tog sin tid kan jag lova. Helt plötsligt fungerade inte licensen, vilket den gjorde tidigare under dagen, så där rök två timmar rakt av. Nu fungerar det igen tack och lov. Anledningen till att det var så angeläget att få till är för att jag har min träningsdagbok i just en excel-fil.

Dagens/nattens sista event blev 90 minuter och 21,3 kilometer klassiskt på Swenor-fyror. Jag lade här in fem stycken diagonalimpulser.

I och med ovan nämnda träning landade denna vecka på någorlunda okej 17 timmar och 223 kilometer. Bättre än inget i alla fall, men knappt.

Related Articles

Klassiskt i solnedgången

Hej på er! Idag har jag sålt min Allebike.. Så nu är jag utan cykel. Men jag har planerat att köpa en ny, kraven är...

Handskar och mössa i maj – tjoho!

Titta gärna in den senaste vloggen, prenumerera på kanalen om ni inte gör det, lägg en kommentar, gilla och dela gärna videon vidare på...

RULLSKIDPREMIÄR, ny iPhone, säljer min landsvägscykel

Hej! I denna vlogg kommer äntligen rullskidorna fram, som vi alla längtat! Men vi har mer än så, bland annat: - Ny iPhone från https://phonehero.se/ - Säljer...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here