En okej avslutning på veckan

I mörkret med endast pannlampan som sällskap. Min trogne följeslagare.

Tjena!

Vi skippar biten med att det blev så sjukt sent idag. Träningen blev i alla fall gjord enligt min plan.

Del ett för dagen blev 2 h 40 min och 30,1 kilometer löpning. En blandning av Tjärnaberget, elljusspåret i Skräddarbacken, grusvägar och spåren i Mellsta. Under löpturen lade jag in 5 x 20 mångsteg och fem stycken stegringslopp.

Efter löpningen blev det ett TRX-styrkepass. Samtidigt som jag försökte få excel att fungera på datorn. Det blev ett projekt som tog sin tid kan jag lova. Helt plötsligt fungerade inte licensen, vilket den gjorde tidigare under dagen, så där rök två timmar rakt av. Nu fungerar det igen tack och lov. Anledningen till att det var så angeläget att få till är för att jag har min träningsdagbok i just en excel-fil.

Dagens/nattens sista event blev 90 minuter och 21,3 kilometer klassiskt på Swenor-fyror. Jag lade här in fem stycken diagonalimpulser.

I och med ovan nämnda träning landade denna vecka på någorlunda okej 17 timmar och 223 kilometer. Bättre än inget i alla fall, men knappt.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here