En okej avslutning på veckan

I mörkret med endast pannlampan som sällskap. Min trogne följeslagare.

Tjena!

Vi skippar biten med att det blev så sjukt sent idag. Träningen blev i alla fall gjord enligt min plan.

Del ett för dagen blev 2 h 40 min och 30,1 kilometer löpning. En blandning av Tjärnaberget, elljusspåret i Skräddarbacken, grusvägar och spåren i Mellsta. Under löpturen lade jag in 5 x 20 mångsteg och fem stycken stegringslopp.

Efter löpningen blev det ett TRX-styrkepass. Samtidigt som jag försökte få excel att fungera på datorn. Det blev ett projekt som tog sin tid kan jag lova. Helt plötsligt fungerade inte licensen, vilket den gjorde tidigare under dagen, så där rök två timmar rakt av. Nu fungerar det igen tack och lov. Anledningen till att det var så angeläget att få till är för att jag har min träningsdagbok i just en excel-fil.

Dagens/nattens sista event blev 90 minuter och 21,3 kilometer klassiskt på Swenor-fyror. Jag lade här in fem stycken diagonalimpulser.

I och med ovan nämnda träning landade denna vecka på någorlunda okej 17 timmar och 223 kilometer. Bättre än inget i alla fall, men knappt.

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here