En okej avslutning på veckan

I mörkret med endast pannlampan som sällskap. Min trogne följeslagare.

Tjena!

Vi skippar biten med att det blev så sjukt sent idag. Träningen blev i alla fall gjord enligt min plan.

Del ett för dagen blev 2 h 40 min och 30,1 kilometer löpning. En blandning av Tjärnaberget, elljusspåret i Skräddarbacken, grusvägar och spåren i Mellsta. Under löpturen lade jag in 5 x 20 mångsteg och fem stycken stegringslopp.

Efter löpningen blev det ett TRX-styrkepass. Samtidigt som jag försökte få excel att fungera på datorn. Det blev ett projekt som tog sin tid kan jag lova. Helt plötsligt fungerade inte licensen, vilket den gjorde tidigare under dagen, så där rök två timmar rakt av. Nu fungerar det igen tack och lov. Anledningen till att det var så angeläget att få till är för att jag har min träningsdagbok i just en excel-fil.

Dagens/nattens sista event blev 90 minuter och 21,3 kilometer klassiskt på Swenor-fyror. Jag lade här in fem stycken diagonalimpulser.

I och med ovan nämnda träning landade denna vecka på någorlunda okej 17 timmar och 223 kilometer. Bättre än inget i alla fall, men knappt.

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here