God jul-intervaller

Tomteluva istället för träningskeps dagen till ära!

Hej och god jul kamrater!

Jag har väl plikttroget kört ett träningspass även idag. Timmarna gör ju sig inte själv bara för att det är julafton så att säga.

Det blev skierg-intervaller denna dag. Jag körde 12 minuter uppvärmning i sub 2,00-tempo med 3 x 20 snabbare drag vid minut 4, 7 och 10. Sedan körde jag 10 x 3 minuter med 1 minut vila:

Motstånd 8 – 118 dragfaktor

Jag körde ett upplägg som så att en minut per intervall var hårdare och två minuter var kring tröskel. Den hårda minuter varvades var tredje intervall mellan första, andra och tredje minuten. Tyvärr var jag alldeles för stum och trött i musklerna för att nå några höjdartider, men jag har kört rätt hårt med styrkan denna veckan för att försöka komma tillbaka efter min förkylning tidigare, så det var väntat att jag skulle bli trött.

Avslutningsvis blev det åtta minuter på motstånd 1 i sub 2,00-tempo. Jag passade också på att köra explostyrka.

En okej träningsdag såhär på julafton!

Hoppas ni får en fin jul.

 

Related Articles

RULLSKIDPREMIÄR, ny iPhone, säljer min landsvägscykel

Hej! I denna vlogg kommer äntligen rullskidorna fram, som vi alla längtat! Men vi har mer än så, bland annat: - Ny iPhone från https://phonehero.se/ - Säljer...

Löpintervaller asfalt

Tjena! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg ute för medlemmar, bli medlem du också, eller vänta till imorgon klockan 16:45! Idag har jag kört...

Klassisk premiär och cykel till salu

Hej. Jag är sugen att sälja min landsvägscykel för att köpa en ny: Det är en Allebike från 2018. - Storlek M 160-180...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here