Halvlång skate med lite stak + vredesutbrott

Otroligt fint idag. Här är det endast månen som lyser upp som vore det dag!

Mysig känsla att slå av pannlampan och bara åka i månens sken. Synd att de flesta jag möter med pannlampa slår på den så fort det börjar skymma. Dom ska gärna ha en lampa som lyser likt arenastrålkastare och helst också lysa alla man möter rakt i ansiktet.

Fin solnedgång också

Inte bortskämd med sol i detta land

Det var ändå ganska trevlig att träna idag

Hallå ja!

Fick till ett rätt fint pass idag i Bergebo. Planen var fyra timmar skate, men det blev inte riktigt så.

Jag körde tre varv runt en bana där jag börjar med att ta elljusspåret, viker av ut på Igeltjärnsvägen, vidare ner till Vargliden för att vända hemåt, på slutet av Igeltjärnsvägen kör jag upp elljusfemman som jag sedan viker av nedåt till Medväga för vändning en andra gång. Varvet var lite drygt 21 kilometer. Dessvärre var det bara packat för klassiskt ner till Vargliden, där stakade jag, vilket blev lite drygt 30 minuter stakning per varv. Det funkade ju bra det med.

Kände mig en aning trött efter sprängningen igår, men vaknade till liv efterhand. Blev dock lite energilåg sista timmen och matade i mig en gel + en energibar. Passet landade på 4 h 30 min och 65,3 kilometer.

Från att ha varit energilåg och trött så tände jag på alla cylindrar när jag skulle parkera hemma och såg att någon jävla palsternacka hade tagit min parkering:

Blev totalt vansinnig, gormade och skrek. Sprang omkring på området och funderade på vad jag skulle göra. Sökte upp ägaren på bilnumret, hittade inget nummer först. Kollade vidare på personen som bodde med ägaren, hittade ett företag och därefter ett företagsnamnet dit jag ringde och gormade. Efter en stund kom det ut en person som flyttade på bilen. Knappt så jag fick en ursäkt.. Skönt ändå att jag fick bli vansinnig även idag!

Efter spektaklet ovan körde jag några övningar TRX- och bålstyrka.

Previous articleMjölksyra ur öronen
Next articleGod jul-intervaller

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here