Nattlöpning

Tjena!

Nu har jag för första gången detta året tränat in i nästa dygn, inte helt fel det heller. Kanske något för Lagom Konditon och deras ”Sommarbingot” att fylla den mittersta rutan med?!

Vi kan ta det från början. De två senaste dagarna har äntligen bjudit på skön värme. Natten som var fick jag dock smaka på den enda nackdelen med varma dagar – ett varmt sovrum utan AC. Vände och vred på mig, gick upp och vankade omkring i lägenheten, lade mig igen, upp ytterligare en gång och åt en halv ostkaka då jag blivit hungrig. Kollade på temperaturen klockan 05 på morgonen, då visade yttertempen 21 plusgrader. Lyckades därefter somna tack och lov.

När jag vaknade framåt lunch så gick luften ur mig innan jag ens gått upp då jag hör det välbekanta ljudet av regn som står som spön i backen. Istället för att byta om inför träning så börjar jag istället att städa, tvätta, byta skärmskydd på mobilen och så vidare.

När det väl slutat regna så får jag för mig att boka en klipptid för att klippa topparna på mitt slitna hår, passar också på att cykla förbi apoteket för att hämta ut recept.

Väl hemma igen så förbereder jag allt inför psykgrytan som ska lagas idag. Helt plötsligt är det närmast natt innan jag kommer på att jag inte tränat.

Jag svider om till träningskläder och sticker ut på ett löppass:

Återigen ett varv runt Bysjörundan, men med diverse skarvar

Det blev totalt 90 minuter och 20,4 kilometer. Vilket ger ett kilometersnitt om 4,24. Stannade inte en enda gång och det kändes helt okej. Efter löpningen körde jag kettlebell-styrka.

Jag har nog råd med en dag med mindre träning, det kommer nog utan större bekymmer landa på över 20 timmars träning ändå denna veckan!

Related Articles

Fin löptur med Alfons + fiskestopp

Hallå! Nu ligger det en RIKTIGT MAXAD vlogg uppe på min kanal. Se nu till att prenumerera, gilla, kommentera och dela den vidare till alla...

ÅTERFALL!? Och Alfons provar STAVGÅNG!

Dra mig baklänges vilken massiv vlogg detta blev då! - Tränar skapligt bra - över fyra timmars intervalltid bl.a. - Alfons provar stavgång - Sena pass - Får...

Och så avslutar vi veckan med några fler intervaller

Tjena! Jag är i full färd med att bränna ut och ladda upp veckans vlogg! Den bör vara ute inom kort för medlemmar! Se till...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here