Nattlöpning

Tjena!

Nu har jag för första gången detta året tränat in i nästa dygn, inte helt fel det heller. Kanske något för Lagom Konditon och deras ”Sommarbingot” att fylla den mittersta rutan med?!

Vi kan ta det från början. De två senaste dagarna har äntligen bjudit på skön värme. Natten som var fick jag dock smaka på den enda nackdelen med varma dagar – ett varmt sovrum utan AC. Vände och vred på mig, gick upp och vankade omkring i lägenheten, lade mig igen, upp ytterligare en gång och åt en halv ostkaka då jag blivit hungrig. Kollade på temperaturen klockan 05 på morgonen, då visade yttertempen 21 plusgrader. Lyckades därefter somna tack och lov.

När jag vaknade framåt lunch så gick luften ur mig innan jag ens gått upp då jag hör det välbekanta ljudet av regn som står som spön i backen. Istället för att byta om inför träning så börjar jag istället att städa, tvätta, byta skärmskydd på mobilen och så vidare.

När det väl slutat regna så får jag för mig att boka en klipptid för att klippa topparna på mitt slitna hår, passar också på att cykla förbi apoteket för att hämta ut recept.

Väl hemma igen så förbereder jag allt inför psykgrytan som ska lagas idag. Helt plötsligt är det närmast natt innan jag kommer på att jag inte tränat.

Jag svider om till träningskläder och sticker ut på ett löppass:

Återigen ett varv runt Bysjörundan, men med diverse skarvar

Det blev totalt 90 minuter och 20,4 kilometer. Vilket ger ett kilometersnitt om 4,24. Stannade inte en enda gång och det kändes helt okej. Efter löpningen körde jag kettlebell-styrka.

Jag har nog råd med en dag med mindre träning, det kommer nog utan större bekymmer landa på över 20 timmars träning ändå denna veckan!

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here