Cykel – i storm och regn, såklart

Hallå!

Glöm inte att kolla min senaste vlogg och inte heller att lyssna på avsnittet där jag gästar långloppspodden. Imorgon är också sista dagen med 10% rabatt på skistart.com med min kod: ”STEEN10”

*Rabatten dras automatiskt i kassan. Gäller ej produkter märkta ”Exkluderad vara”, Meindl, Outdoordays, Thule, Marwe, elektronik, träningsredskap/maskiner & kosttillskott. Rabatten dras från nuvarande pris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Giltig t.o.m. 30/6-24.

_____

Idag har jag tränat ett kort pass igen, börjar bli en dålig vana detta, två dagar i rad nu, inte okej. Men tro inte att jag slapp undan regn och dödsstorm för det, nix! Det blåste något så fruktansvärt att jag knappt vågade släppa en hand från styret. Tack och lov hade jag nästan lika mycket medvind som motvind, det händer ju inte ofta det inte!

Uppehåll verkar heller inte vara något som händer ofta här. Trots att jag som vanligt kollat alla väderappar otaliga gånger innan passet, precis som alla andra dagar så hamnade jag i en riktig jävla piss-skur, trots att det skulle vara uppehåll. Det kunde man ju ge sig fan på.

Inte nog med att det är bedrövligt väder varenda dag. Vägarna är ju under all kritik. Det smäller och far i cykeln av alla gupp och gropar. På vissa ställen har man försökt lagat med tjära och grus, men det enda det resulterar i är att lösgruset smäller upp i ramen. Men skatt, det ska man betala.

Cyklingen landade i alla fall på tre timmar och 93,4 kilometer. Därefter körde jag stabstyrka. Såhär såg dagens rutt ut:

Imorgon lär jag få till en full hand igen, någon måtta måste det ändå vara!

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here