Ännu en timme med intervalltid

Sol när jag stack ut, regn fem minuter senare…

Hej på er!

Det var mycket som var sig likt idag jämfört med gårdagens pass. Stakintervaller, en timme totaltid, Elpex-fyror, pissväder och ungefär samma rutt. Tack och lov så sprack det upp och jag fick för första gången på flera år se solen.

Innan jag kom ut idag hade jag en del bestyr att rådda i. Egentligen är det bara egna hjärnspöken, men då jag ska åka till sommarstugan imorgon och egentligen inför alla gånger jag åker iväg så vill jag ha det bra städat här hemma. Så jag har tvättat, städat för egen maskin, låtit robotdammsugaren kämpa, tvättat, packat och så vidare. Jag hann även med att hämta ett paket med nya rullskidspetsar från Leki, tack för det.

När jag väl kom iväg så var det som sagt fint väder, men ganska snabbt kom det en kortare skur med regn, lika bra att hålla i sviten med regn varenda jävla dag.

Efter en uppvärmning på cirka 45 minuter var det sedan dags för dagens huvudakt: 10 x 6 minuter med 1,5 minut vila mellan varje. Det kändes helt okej idag, asfalten var nästan helt torr och jag hade faktiskt en stunds medvind mot Falun. Sjukt, jag vet. Snittet över alla intervaller landade på 22,2 km/h, höjdmeterna slutade på 266, mot fallmeter 237. Maxpulsen blev godkända 173.

Hela passet slutade på 2 h 45 min och 49,5 kilometer. Styrkan för dagen blev maxstyrka!

Fortsätt att kolla på mina vloggar, här hittar ni den senaste och glöm inte att prenumerera på kanalen! Fortsätt också att beställa saker från min webbshop, tack!

Tack för idag!

 

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here