En lång intervall, med impulser

Hoppas det syns hur glad jag är över att DET REGNAR KONSTANT! Verkligen bra för alla växter och för den jobbiga torkan (som ingen någonsin upplevt i detta skitland!)

Hej på er!

Så var jag på rull igen efter gårdagens vilodag. Tanken är att försöka få till ett gäng intervallpass igen denna vecka, som kontrast mot den föregående med lite mer mängdbetoning. Bara på med långkalsonger och köra, för hoppet om någon värme och sol har lämnat mig för längesedan nu.

Jag värmde upp i cirka 45 minuter på mina Elpex 4 och satte sedan av i en enda lång intervall på 60 minuter. Jag startade med en impuls och lade sedan in en ytterligare var sjätte minut under hela timmen jag körde.

Start vid botten av Brusalabacken, rundade Vallmora och ut till Smedsbo, för att sedan åka 293:an mot Falun, vände vid toppen av Gamla berget och gick i mål i Stråtenbo.

Siffrorna blev: 21,60 (bättre än senast, men något torrare asfalt idag) snittfart och längd i kilometer, 164 snittpuls, 176 maxpuls, 235 höjdmeter och 250 fallmeter. Det kändes helt okej faktiskt!

Hela passet landade på 2 h 40 min och 48,7 kilometer. Jag körde såklart styrka därefter: Gluteus och maghjul.

Passa på att handla en tröja eller något annat i min shop, flera har redan beställt (tack för det):

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here