Äntligen över 18

Rubriken anspelar alltså inte på fyllda år, utan på snitthastighet.

Ibland leker jag lite med orden och andra gånger är jag lite väl överdrivet bitter och gnällig. Men det är del av min sjuka/torra humor, stora delar av det är ironi och med glimten i ögat. Ett litet förtydligande för vissa som kanske inte riktigt förstår det.

Dagens pass var första denna veckan där jag inte stod still när jag åkte, hur man nu kan göra det, men jag verkar lyckas med det konststycket.

Jag åkte på ett par Elpex 4 och körde en runda där jag bland annat passerade följande orter/byar: Islingby – Dalsjö – Ornäs – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Falun – Smedsbo – Bomsarvet – Kvarnsveden. Under den första timmen lade jag in dagens tio impulser.

Kroppen kändes rätt bra hela turen för en gångs skull, det var kul att känna det då det inte händer alltför ofta! Jag får också motvilligt erkänna att vädret varit rätt bra de senaste dagarna. Men vi vet ju då vad som väntar snart..

Passet slutade på 3 h 10 min och 58,2 kilometer, vilket ger en snittfart på 18,4 km/h! Avslutningsvis körde jag min kettlebell-styrka här i hemmets lugna vrå.

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here