Äntligen över 18

Rubriken anspelar alltså inte på fyllda år, utan på snitthastighet.

Ibland leker jag lite med orden och andra gånger är jag lite väl överdrivet bitter och gnällig. Men det är del av min sjuka/torra humor, stora delar av det är ironi och med glimten i ögat. Ett litet förtydligande för vissa som kanske inte riktigt förstår det.

Dagens pass var första denna veckan där jag inte stod still när jag åkte, hur man nu kan göra det, men jag verkar lyckas med det konststycket.

Jag åkte på ett par Elpex 4 och körde en runda där jag bland annat passerade följande orter/byar: Islingby – Dalsjö – Ornäs – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Falun – Smedsbo – Bomsarvet – Kvarnsveden. Under den första timmen lade jag in dagens tio impulser.

Kroppen kändes rätt bra hela turen för en gångs skull, det var kul att känna det då det inte händer alltför ofta! Jag får också motvilligt erkänna att vädret varit rätt bra de senaste dagarna. Men vi vet ju då vad som väntar snart..

Passet slutade på 3 h 10 min och 58,2 kilometer, vilket ger en snittfart på 18,4 km/h! Avslutningsvis körde jag min kettlebell-styrka här i hemmets lugna vrå.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here