Två pass idag!

Löpningen kändes ungefär lika bra som det såg ut på bilden. Inte bra alltså.

Tjena!

Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass!

Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för att där springa 7,5:an, 5:an och det cirka 2 kilometer långa yttervarvet där. Passet slutade på 19 kilometer och 90 minuter. Jag körde också tre stycken stegringslopp och två koordinationslopp. Det kändes riktigt tungt i benen idag, alltså mest muskelärt, flåset var det inget större problem med.

Efter löpningen så åkte jag hem till Alfons och hans mamma för att vara med och även hjälpa till på Alfons sexårskalas. Skönt att slippa ha det hemma hos mig (pedant som jag är). Kul för Alfons att få leka med ett gäng olika kompisar!

När jag kommit tillbaka från kalaset så blev det ett träningspass ytterligare:

Klassisk skidåkning på mina swenor-fyror. Jag tog mig till Skräddarbacken och snurrade runt där för att kunna få diagonala så mycket som möjligt. Hellre än bra, men ändå kul att inte bara staka. Passet här blev 100 minuter och 26,9 kilometer. Jag hann även med fem stycken diagonalimpulser.

Det sista i träningsväg för dagen blev ett bål- och stabilitetstyrkepass!

Previous articleÄntligen över 18
Next articleTrettiomila-vecka, check

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here