Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner!

Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt skönt!! Tänk om det slår om nu och blir sommar på riktigt, att vi hoppar över vintern. Det hade varit min högsta önskan! Men man får inte bli för glad över detta väder, jag vet att det i bakgrunden lurar pissväder, kyla och mörker. Så det är lika bra att fortsätta vara bitter!

Jag avslutade denna vecka med ett fint stakpass i bra fart på Elpex-fyror. Det blev ett varv runt Runn och Vikasjön, med en liten extra skarv i början över Dalsjö och Ornäs, istället för att köra raka vägen till Torsång från Islingby.

Det rullade på fint hela vägen, varmt och nästan ingen vind heller. Kroppen kändes bra utan några svackor också! Tänk vad lite värme kan göra. Nästan så att lite livslust kom tillbaka för en kort stund.

Under passets gång körde jag 10 impulser och kunde glatt vingla hem efter 4 h 10 min och 76,5 kilometer. Det ger ett snitt på 18,3 km/h! Dagens styrka blev TRX.

Veckan landade i och med detta på habila 19 h  05 min och 306 kilometer. Denna träningsperiod om fyra veckor, årets femte av 13 landade på 62 h 55 min. Vilket ger en total träningsmängd om 356 timmar på träningsårets 20 första veckor. Går sådär med att minska ned på träningen.. Men skam den som ger sig, nya tag imorgon!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here