Kort skate och löp – stress

Tjena!

Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar per natt om man vill ha en fungerande vardag med jobb och sen träna så pass mycket som jag gör. Fortsätter jag såhär är nog inte väggen långt borta..

Efter jobbet blev det stress för att hinna hämta paket, svänga förbi den lokala butiken för att handla några matvaror med bra erbjudanden och sedan skynda sig ut på ett kortare skatepass. Jag åkte en timme på mina Elpex-skate och det blåste åt alla jävla håll. 19,15 kilometer hann jag under den timmen.

Direkt efter träning var det bara att kasta mig på cykeln för att hämta Alfons. Åkte förbi någon finsk psyk-kärring som gick med stavar som började gorma på mig och tyckte jag skulle plinga. Hade jag inte legat på marginalen tidsmässigt (efter schemat som vanligt) och kärringen inte hade gått med en granne jag känner igen så hade jag tvärvänt och skällt ut henne efter noter. Då hade hon fått ta smällen av min stressiga dag. Tack och lov skalade jag bara i huvudet och åkte vidare. Det ska tilläggas att jag inte gjorde det minsta fel, eller körde om på något som helst olämpligt sätt.

När jag hämtat Alfons var det raka vägen hem, byta om igen, i med mellanmål och sen jäkta vidare till cykelträningen. Här kunde jag skramla in 6,25 kilometer och 35 minuter gå-jogg.

Nu på kvällen har det duschats och sen har jag lagat mat åt mig och Alfons. Imorgon väntar vilodag och jag hoppas det blir lite mer än fyra timmars sömn inatt, så jag slipper gå runt på gränsen till att explodera eller bryta ihop för minsta lilla.

Tack för mig, hej.

Previous articleTrettiomila-vecka, check
Next articleBarnvagnar

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here