Äntligen värme!

En ny liten avstickare uppe i Skräddarbacken!

Hej på er!

Ni har väl sett min senaste vlogg och ni prenumererar väl på kanalen?!

Detta pass inleddes sisådär med att jag vände efter 100 sekunder då jag insåg att pulsbandet gett upp. Det var bara att åka tillbaka hem för att byta till ett nytt oanvänt av den nyare varianten och sen dra ut igen.

Passet innehöll också, precis som vanligt många irritationsmoment såsom nya avgrävda stumpar med grus, rejält med dödsvind, störande med(mot?)trafikanter och så vidare.

Men trots allt ovan så vände mitt humör till det bättre mot slutet och jag kom tillbaka hem vid gott mod! Det tack vare värmen och solen. Som jag saknat detta! Att träna i solens värmande sken, det är nog fan det jag lever för alltså. Ingenting slår det!

Jag stakade i 3 h 05 min och 51 kilometer på mina Elpex IV. Rundan började med lite höjdmeterjakt i Skräddarbacken innan den senare gick ungefär: Hjärpbo – Stora Tuna kyrka – Torsång – Ornäs – Dalsjö – Islingby – Domnarvet.

Efter denna lilla vända så blev det gluteus-styrka!

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here