10 x 3 progressivt

Nedjoggsbild

Hej kära vänner!

Ny torsdag och nya intervaller. Enligt seden började jag med löpband, för att köra stakmaskin senare.

Idag ville jag bara köra helt platt, alltså 0% lutning över hela passet. Upplägget blev ganska simpelt:

– 10 minuter uppvärmning @ 15 km/h

– 10 x 3 minuter (1 minut vila)

– 10 minuter nedvarvning @ 15 km/h

Den första intervallen startade på 18,1 km/h, för att sedan i varje intervall öka med 0,1 km/h, vilket gjorde att den sista intervallen landade på 19,0 km/h. Kul upplägg med en långsam progression.

Det andra lite annorlunda är att jag direkt på uppvärmningen vrider upp bandet in i intervallen, utan stopp. Lika som efter den sista intervallen där jag utan stopp vrider ner bandet till nedvarvnings-farten. Allt detta är smidigt att programmera i Garmin-appen på mobilen, för att sedan skicka över det till pulsklockan.

Jag hade en snittpuls på 162 och en maxpuls på 182 under detta pass.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here