Stum, men det gick ändå!

Slitsamt andrapass idag vid stakmaskinen

Hallå igen!

In på min youtube-kanal och följ mig nu! Dela, gilla, kommentera och så vidare på den senaste videon. Det kommer en ny snart igen, men jag behöver pepp!

Än en gång ”råkade” jag överskatta min nuvarande förmåga en aning på intervallerna. Lyckades dock klara av mina tänka tider med nöd och näppe trots att jag redan vid intervall två av fem kände mig sprängd. Inte ofta det lyckas vid stakmaskinen!

Uppvärmningen blev 15 minuter @ sub 2,00, med 20 snabba drag vid minut fyra, åtta och tolv. Därefter följande intervaller:

10-8-6-4-2 minuter (1 minut vila), progressivt

Den första kändes okej, sedan blev det som bekant slitsamt redan innan halvvägs in i intervall nummer två. Men mirakulöst nog lyckades jag bita ifrån och klara mig. Motstånd 8 på uppvärmning och intervaller.

Som avslutning ute på balkongen för denna dag blev det tio minuter i sub 2,00-tempo på motstånd 1. Även det var slitsammare än brukligt. Så kan det vara ibland.

Dagens sista aktivering av gammelkroppen blev min variant av maxstyrka.

Tack för idag!

Previous article10 x 3 progressivt
Next articleTvå korta löpturer

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe