Stum, men det gick ändå!

Slitsamt andrapass idag vid stakmaskinen

Hallå igen!

In på min youtube-kanal och följ mig nu! Dela, gilla, kommentera och så vidare på den senaste videon. Det kommer en ny snart igen, men jag behöver pepp!

Än en gång ”råkade” jag överskatta min nuvarande förmåga en aning på intervallerna. Lyckades dock klara av mina tänka tider med nöd och näppe trots att jag redan vid intervall två av fem kände mig sprängd. Inte ofta det lyckas vid stakmaskinen!

Uppvärmningen blev 15 minuter @ sub 2,00, med 20 snabba drag vid minut fyra, åtta och tolv. Därefter följande intervaller:

10-8-6-4-2 minuter (1 minut vila), progressivt

Den första kändes okej, sedan blev det som bekant slitsamt redan innan halvvägs in i intervall nummer två. Men mirakulöst nog lyckades jag bita ifrån och klara mig. Motstånd 8 på uppvärmning och intervaller.

Som avslutning ute på balkongen för denna dag blev det tio minuter i sub 2,00-tempo på motstånd 1. Även det var slitsammare än brukligt. Så kan det vara ibland.

Dagens sista aktivering av gammelkroppen blev min variant av maxstyrka.

Tack för idag!

Previous article10 x 3 progressivt
Next articleTvå korta löpturer

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here