Två korta löpturer

Finsällskap på dagens andra löprunda

Tjena!

Minns ni att jag hade problem med mitt pulsband i onsdags och fick lov att kassera det gamla? Samma kväll skrev jag till Garmin, dagen efter fick jag svar och idag kunde jag hämta ut ett nytt på garantin. Det var sjukt snabbt och imponerande service av Garmin. Många gånger tidigare har det tagit nästan en vecka att ens få svar. Detta är inte något samarbete med dom, men jag känner att dom kan få beröm när dom för en gångs skull gjort något bra.

Idag har det blivit ett uppdelat pass. Jag började med en löprunda direkt efter jobbet, sedan hämtade jag Alfons, handlade, hämtade ut tre olika paket (bland annat pulsbandet och ett par nya Hoka-skor) och därefter blev det en ny löprunda.

Hoka Tecton X 2 (länken går till den förra modellen som jag också äger och gillar skarpt)

Den första löprundan landade på 9,93 kilometer och 44,58 minuter (4,32 min/km). Jag sprang på asfalt och grusväg, såg en huggorm och det kändes allmänt grisdåligt.

Den andra turen slutade på 10,68 kilometer och 50,19 minuter (4,43 min/km). Här blev det enbart asfalt, med Alfons på cykel och en något bättre känsla.

Efter allt ovan körde jag totalt 250 repetitioner med kettlebell och gummiband. Riktigt rökt i kroppen nu.

Previous articleStum, men det gick ändå!
Next article160 km

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here