Två korta löpturer

Finsällskap på dagens andra löprunda

Tjena!

Minns ni att jag hade problem med mitt pulsband i onsdags och fick lov att kassera det gamla? Samma kväll skrev jag till Garmin, dagen efter fick jag svar och idag kunde jag hämta ut ett nytt på garantin. Det var sjukt snabbt och imponerande service av Garmin. Många gånger tidigare har det tagit nästan en vecka att ens få svar. Detta är inte något samarbete med dom, men jag känner att dom kan få beröm när dom för en gångs skull gjort något bra.

Idag har det blivit ett uppdelat pass. Jag började med en löprunda direkt efter jobbet, sedan hämtade jag Alfons, handlade, hämtade ut tre olika paket (bland annat pulsbandet och ett par nya Hoka-skor) och därefter blev det en ny löprunda.

Hoka Tecton X 2 (länken går till den förra modellen som jag också äger och gillar skarpt)

Den första löprundan landade på 9,93 kilometer och 44,58 minuter (4,32 min/km). Jag sprang på asfalt och grusväg, såg en huggorm och det kändes allmänt grisdåligt.

Den andra turen slutade på 10,68 kilometer och 50,19 minuter (4,43 min/km). Här blev det enbart asfalt, med Alfons på cykel och en något bättre känsla.

Efter allt ovan körde jag totalt 250 repetitioner med kettlebell och gummiband. Riktigt rökt i kroppen nu.

Previous articleStum, men det gick ändå!
Next article160 km

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe