Årets första fullhand stak!

Tjo bröder och systrar!

Årets första långburk stakning är satt. Planen var att komma iväg tidigt, men jag har sovit som en råtta de senaste månaderna med 5-6 timmars sömn per natt. Så när klockan ringde idag vid 08 var jag långt bort i drömmarnas värld så jag var snäll emot mig själv och lät mig sova vidare. Det slutade med att jag kom iväg vid 12 istället för 09. Huvudsaken träningen blir gjord tänker jag.

Passet idag blev som ni ser på kartan ovan 91,3 kilometer via ställen som: Torsång – Gustafs – Stora Skedvi – Pingbo – Strand – Vika – Hosjö – Falun – Smedsbo – Vallmora.

Jag hade vinden i ryggen(!) första 1,5 timmarna, samtidigt som jag bävade för den stundande motvinden mer eller mindre resten av passet. Idag hade jag ändå en skaplig dag kroppsligt, så det gjorde inte alltför mycket mer än i de värsta vindbyarna. Målet med rutten var att hålla 18 km/h i snittfart med mina Swenor 4, vilket jag också gjorde (18,2).

Med mig hade jag en halvliter vatten + nästan 1,5 liter sportdryck. Drack i farten, förutom i Hosjö där jag stannade på en pizzeria och köpte en 50 cl cola med socker + en 33 cl cola zero. Det satt fint!

Kände mig pigg nästan hela vägen runt, även om jag såklart kände av det den sista timmen framförallt.

Avslutade träningen med 800 repetitioner av min gluteus-aktivering ute på gräset. Bra pass blev det!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here