214 kilometer stakning på tre dagar!

Hej!

Så var äntligen denna lite mer hektiska träningsperiod avklarad. Vad sägs om 34,45 timmar, samt 656 kilometer de senaste 12 dagarna? Inte konstigt att jag är lite trött. Denna vecka har jag fått ihop 14,20 timmar och 247 kilometer. De tre senaste dagarna har gett mig fina 214 kilometer stakning. Det känns kan jag lova.

Dagens pass blev återigen tre timmar (60,8 kilometer) totalt och innehöll 60 minuter intervalltid på Elpex 3.

 

Jag åkte hemifrån, ut till riksväg 293 och hela vägen till Falun och botten av Gamla Berget. Här drog jag igång dagens huvudaktivitet:

  • 10 minuter tröskel
  • 5 x 90″-30″
  • 10 x 45″-15″
  • 10 x 40″-20″
  • 13 x 30″-15″
  • 10 minuter tröskel

Två minuter lugn åkning mellan varje block. Sliten som jag är så kom jag endast upp i 168 i puls, men då jag har passet programmerat i klockan så ser jag endast tid kvar på varje intervall, så det störningsmomentet slipper jag. Förutom lite seg känsla och låg puls så kändes det helt okej i kroppen skönt nog, trots att det återigen var motvind i alla jävla riktningar… Snittade 24,0 km/h totalt på intervallerna, det var bra!

Som ni ser på den översta bilden så gick remmen av idag. Som tur är så skedde det med tio minuter kvar av nedvarvningen, dessutom så gick det att haka fast den i handtaget ändå.

Nu ska jag vila i två dagar, det ser jag fram emot!

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here