214 kilometer stakning på tre dagar!

Hej!

Så var äntligen denna lite mer hektiska träningsperiod avklarad. Vad sägs om 34,45 timmar, samt 656 kilometer de senaste 12 dagarna? Inte konstigt att jag är lite trött. Denna vecka har jag fått ihop 14,20 timmar och 247 kilometer. De tre senaste dagarna har gett mig fina 214 kilometer stakning. Det känns kan jag lova.

Dagens pass blev återigen tre timmar (60,8 kilometer) totalt och innehöll 60 minuter intervalltid på Elpex 3.

 

Jag åkte hemifrån, ut till riksväg 293 och hela vägen till Falun och botten av Gamla Berget. Här drog jag igång dagens huvudaktivitet:

  • 10 minuter tröskel
  • 5 x 90″-30″
  • 10 x 45″-15″
  • 10 x 40″-20″
  • 13 x 30″-15″
  • 10 minuter tröskel

Två minuter lugn åkning mellan varje block. Sliten som jag är så kom jag endast upp i 168 i puls, men då jag har passet programmerat i klockan så ser jag endast tid kvar på varje intervall, så det störningsmomentet slipper jag. Förutom lite seg känsla och låg puls så kändes det helt okej i kroppen skönt nog, trots att det återigen var motvind i alla jävla riktningar… Snittade 24,0 km/h totalt på intervallerna, det var bra!

Som ni ser på den översta bilden så gick remmen av idag. Som tur är så skedde det med tio minuter kvar av nedvarvningen, dessutom så gick det att haka fast den i handtaget ändå.

Nu ska jag vila i två dagar, det ser jag fram emot!

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here