Årets första runt Runn

Sista sommardagen 2024!?

Rutten för dagen, runt Runn och Vikasjön

Hej hej!

Idag har jag njutit till fullo, både av träning och solsken. Jag klev i mina Elpexfyror och gav mig ut kring lunchtid, ändå hyfsat tidigt med mina mått mätt.

Jag satte av mot Torsång och inledde nästan direkt en liten skarv på cirka fem kilometer över Dalsjö och Ornäs. Därefter rullade det på längs med Runn, vidare mot Strand för att runda Vikasjön och sen till Vika.

Kroppen kändes hyfsat pigg, men jag började bli rejält törstig när jag närmade mig Falun. Jag stannade till vid Hemköp i Hosjö för att inhandla en Latitude 65 och en sportdryck på flaska. Svepte i mig dessa, kastade panten (dagens jobbigaste ögonblick) och fortsatte därefter.

Precis som igår så hade jag en lätt motvind vilken riktning jag än åkte i. När jag hade betat av den böljande cykelbanan mellan Falun och Borlänge så blev jag tvungen att stanna igen då fötterna värkte så mycket. Fick kliva ur pjäxorna och gå runt en stund i strumplästen för att sedan kunna fortsätta den sista biten hem. Hade krampkänningar den sista timmen, i magen, brösten och ryggen. Dags att skärpa till mig nu!

Kalaset landade på 4 h 15 min och 76,9 kilometer. Fint pass! Nu får vi hoppas att jag har fel i mina prognoser kring att detta var de sommardagar vi fick i år. Har gjort det jag kunnat för brännan, nu är det ”bara” deffen som måste slipas till.

Avslutade dagens aktiviteter med bålstabilitetstyrka.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here