Nära 60 kilometer

Work in progress – ursäkta mitt blekfeta anlete. Jag är ute och försöker råda bot på det nu.

Hej!

Från torsdag den andra maj, till lördag den fjärde. Alltså tre dagar totalt. Det är den sommaren vi får i år 2024. Kom ihåg var ni läste det först. Hoppas jag har fel. Men det är tveksamt.

Idag har jag varit ute igen i ett desperat försök att få någon slags bränna och att åtminstone gå ner från tresiffriga procentsiffror i kroppsfett. Får se om det lyckas. En dag till kvar på denna sommar, då blir det en ny sväng!

Dagens pass blev stakning på Swenor 4. Jag åkte till Falun via Islingby, Dalsjö, Ornäs, Aspeboda och Källviken. Hemvägen blev över min älskade riksväg 293. Passet landade på 3 h 20 min och 58,4 kilometer. Kroppen kändes konstig nog helt okej hela tiden.

Vädret var helt okej. Någorlunda varmt, även om jag hade önskat 10-15 grader ytterligare. Vinden var givetvis mer eller mindre emot mig hela tiden, det kände jag, såg på alla vimplar jag passerade och även på mitt nyinstallerade vind-datafält i min Garmin-klocka som stämmer förvånansvärt bra. Men tack och lov var det bara cirka 1,5-3 sekundmeter, så inga dödsvindar. Det kommer väl imorgon..

Efter rullskidåkningen blev det kettlebell-styrka.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here