Back to basics

Äntligen stakning igen!

Tjena!

Såg ni mina nya fina Hoka-skor?

Idag var det mitt första stakpass sedan Vasaloppet i söndags. Kul med annan träning och skönt att åter köra stakning.

Det bjöds på fina förhållanden i Bergebo idag! Nästan tio minusgrader när jag blev klar med passet strax efter klockan 19 och trots den tidpunkten så behövde jag endast använda pannlampan vid några få minuter under en passage i närheten av vändningen på Igeltjärnsvägen.

Då det var relativt lättfört idag så blev det två vändor ner till Vargliden och tillbaka på mina 2 h 5 min och 33,2 kilometer. Under passets första timme körde jag fem impulser och fem stegringar. En lugn och fin dag blev det!

Jag körde kettlebell-styrka innan passet idag, för omväxlings skull.

Imorgon väntar nya äventyr!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here