Back to basics

Äntligen stakning igen!

Tjena!

Såg ni mina nya fina Hoka-skor?

Idag var det mitt första stakpass sedan Vasaloppet i söndags. Kul med annan träning och skönt att åter köra stakning.

Det bjöds på fina förhållanden i Bergebo idag! Nästan tio minusgrader när jag blev klar med passet strax efter klockan 19 och trots den tidpunkten så behövde jag endast använda pannlampan vid några få minuter under en passage i närheten av vändningen på Igeltjärnsvägen.

Då det var relativt lättfört idag så blev det två vändor ner till Vargliden och tillbaka på mina 2 h 5 min och 33,2 kilometer. Under passets första timme körde jag fem impulser och fem stegringar. En lugn och fin dag blev det!

Jag körde kettlebell-styrka innan passet idag, för omväxlings skull.

Imorgon väntar nya äventyr!

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe