Back to basics

Äntligen stakning igen!

Tjena!

Såg ni mina nya fina Hoka-skor?

Idag var det mitt första stakpass sedan Vasaloppet i söndags. Kul med annan träning och skönt att åter köra stakning.

Det bjöds på fina förhållanden i Bergebo idag! Nästan tio minusgrader när jag blev klar med passet strax efter klockan 19 och trots den tidpunkten så behövde jag endast använda pannlampan vid några få minuter under en passage i närheten av vändningen på Igeltjärnsvägen.

Då det var relativt lättfört idag så blev det två vändor ner till Vargliden och tillbaka på mina 2 h 5 min och 33,2 kilometer. Under passets första timme körde jag fem impulser och fem stegringar. En lugn och fin dag blev det!

Jag körde kettlebell-styrka innan passet idag, för omväxlings skull.

Imorgon väntar nya äventyr!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here