Benz, perfect step och CBD-olja

Ibland när jag har mycket saker i bilen som ska in i lägenheten så brukar jag köra ända fram till ingången. Därefter brukar Alfons få sitta höger fram i Benzen när jag åker på innergården mellan lägenheten och parkeringen. Det är något han uppskattar! 
_____

Jag skrev ju i inlägget igår att jag använde ett par nya sulor i mina Hoka-skor. Dessa nya sulor är ett par Perfect Step.  Det speciella med dessa sulor till skillnad från många andra är att dom är gjorda i en mall från ”den perfekta foten”. Detta ska på så sätt stabilisera, korrigera och omforma foten till att få en bättre hållning. Det känns som ett klokt och intressant sätt att fixa mina fotproblem med. Ska bli intressant att få testa detta inlägg mer framöver. 
Jag tog ur originalsulan och satte dessa inlägg i mina skor igår. Först tänkte jag att jag endast skulle springa uppvärmningen och nedjoggen med dom. Men det blev faktiskt så att jag körde hela passet med dom. Det kändes lite ovant och knöligt under den ena foten, men aldrig att det gjorde ont. Jag tycker att jag mot slutet av passet vande mig hyfsat med dom och det kändes faktiskt rätt bra. Skoj! Detta kan helt klart vara ett väldigt bra alternativ till andra sulor. För jag är ju ändå inne på spåret att mina fötter/fotleder/tår/underben bör stärkas upp och få upp rörligheten. Ni kan köpa dessa inlägg här
_____

Igår så fick jag hem en väldigt intressant produkt som jag läst mycket goda recensioner om. Nämligen en flaska med CBD-olja från Natural Hemp Life. Jag tänker testa denna produkt och se om jag kan få hjälp av den. Det är främst mot mina sömnproblem, min ångest som jag har emellanåt och min värk i kroppen som jag tänker att detta kan hjälpa. 
_____
Dagens uppgifter är som vanligt jobb och träning. Vi hörs efter det sistnämnda, någon gång på kvällskvisten!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

  1. Hej Adam! Har problem med både hälsmärta, knölar vid lilltårna och nu även i framfoten. Mitt främre fotvalv har börjat kollapsat. Vet inte vad för problem du fått handskas med men är nyfiken om dessa inlägg har hjälpt dig? Hur länge har du använt dem och har du kunnat sluta med dem senare? Är intresserad att lägga en order men bara sett få recensioner så är lite tveksam.

    • Tjena! Tråkigt att höra. Inte kul alls. Ja du, jag har använt dessa och flera andra från och till. Jag kan inte säga att varken dessa eller några andra hjälpt mig tyvärr. Testa och se om du tycker det är värt det. Men jag är nog tveksam om någon form av inlägg ska hjälpa foten alltså. För min del som har en stor hallux valgus på ena foten så tror jag främst at skor med väldigt bred framfot är att föredra, annars har jag inte hittat någon riktig läsning tyvärr. Hoppas det reder sig för dig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here