Uppförsbacken som aldrig tar slut

 Nej, rubriken handlar inte om mitt liv, utan om dagens träningspass. Inte rent känslomässigt, mer bokstavligt talat. 
Jag körde samma pass som för två veckor sedan, jag länkade det tidigare idag. Ett hårt pass helt klart! Då tyckte jag att det gick hyfsat lätt under hela första och sedan typ halva de andra två intervallerna. Idag var det överkomligt fram till cirka 3-4 minuter kvar av den sista. Fint med förbättring. Då har jag ju trots allt inte tagit ett löpsteg på två veckor! 
Jag började med 10 minuters uppvärmning på 10% lutning och 9 km/h. Sedan var det dags att bränna av intervallerna:
3 x 10 minuter på 10% och 12 km/h, med 3 minuters vila mellan varje. 
Jag avslutade sedan med exakt samma upplägg som på uppvärmningen. Nästan en timmes bra och tuff träning idag med andra ord. Bra jobbat Adam Steen. 
Dagen till ära så sprang jag i mina Hoka Rincon, jag testade en ny sula i dessa, den kommer jag nog presentera imorgon. Det var helt klart spännande och det är även ett helt annat tänk än andra sulor! Det kändes dock ovant, vilket det dock enligt tillverkaren skulle göra. 
Mitt knä kändes från och till, redan från de första minuterna faktiskt. Men det blev liksom aldrig värre och mot slutet så märkte jag inte av det, kan dock bero på att jag hade fullt upp med att få in syre genom käften. 
Nu måste jag laga mat, vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here