Dags för psykvecka

Det var bra dimmigt under söndagens Vasalopp och då pratar jag inte om vädret!

Hej!

Ni har väl sett Vasaloppsvloggen 2024?!

Jag har fått ett infall om att jag vill klara 800 träningstimmar även detta år, precis som förra. Med denna vecka så är det sju veckor kvar av träningsåret och jag hade vid veckans början 695 timmar. 105 timmar på sju veckor måste betas av alltså. Jag tänker mig att jag denna vecka smattrar på med fem längre distanspass onsdag – söndag för att få en fin bas och grund. Får se hur länge jag orkar.

Dagens pass blev fyra timmar och 66 kilometer skate i Bergebo. Ganska lättfört var det tack och lov. Men också rätt isigt, tur att jag tog mina Salomon-skateskidor, annars hade jag vinglat av spåret tror jag.

Kroppen kändes helt okej hela vägen och jag tycker mig ha återhämtat mig bra sedan Vasaloppet. Kommer dock som sagt bara att köra distanspass denna vecka för att inte bränna mig helt!

Maxstyrka blev dagen styrka efteråt!

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here