Dags för psykvecka

Det var bra dimmigt under söndagens Vasalopp och då pratar jag inte om vädret!

Hej!

Ni har väl sett Vasaloppsvloggen 2024?!

Jag har fått ett infall om att jag vill klara 800 träningstimmar även detta år, precis som förra. Med denna vecka så är det sju veckor kvar av träningsåret och jag hade vid veckans början 695 timmar. 105 timmar på sju veckor måste betas av alltså. Jag tänker mig att jag denna vecka smattrar på med fem längre distanspass onsdag – söndag för att få en fin bas och grund. Får se hur länge jag orkar.

Dagens pass blev fyra timmar och 66 kilometer skate i Bergebo. Ganska lättfört var det tack och lov. Men också rätt isigt, tur att jag tog mina Salomon-skateskidor, annars hade jag vinglat av spåret tror jag.

Kroppen kändes helt okej hela vägen och jag tycker mig ha återhämtat mig bra sedan Vasaloppet. Kommer dock som sagt bara att köra distanspass denna vecka för att inte bränna mig helt!

Maxstyrka blev dagen styrka efteråt!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here