Dags igen då..

Idag hade jag inga Hoka-skor som kunde rädda mig från sprängning

Ännu en dag med dåligt väder, dålig börs, dåligt humör, dålig form och så vidare. Fan vad gråtrist och värdelöst allting är. Jag kan inte se ett enda glädjeämne i livet. Vad gör man ens här?! Knappt någon träning att skriva hem om heller denna skitvecka..

Idag var det dags för en ny sprängning på stakmaskinen. Kul! Först 10 minuter uppvärmning – 3 minuter tröskel – 2 minuter ytterligare uppvärmning och därefter klassikern:

10 x 500 meter (90 sekunder vila)

Detta är ett riktigt jävla grispass. I alla fall för någon som är så kass som mig, men som ändå försöker hålla alla intervaller under 1,40. Då får man bita i det sura äpplet. Egentligen var jag rökt redan på 3-4:e intervallen, så det var ju överraskande att jag höll planen till hälften av intervallerna. Motståndet var 8.

Som avslutning körde jag 10 minuter på motstånd 1.

Pisspass och pissliv, som vanligt!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here