Dags igen då..

Idag hade jag inga Hoka-skor som kunde rädda mig från sprängning

Ännu en dag med dåligt väder, dålig börs, dåligt humör, dålig form och så vidare. Fan vad gråtrist och värdelöst allting är. Jag kan inte se ett enda glädjeämne i livet. Vad gör man ens här?! Knappt någon träning att skriva hem om heller denna skitvecka..

Idag var det dags för en ny sprängning på stakmaskinen. Kul! Först 10 minuter uppvärmning – 3 minuter tröskel – 2 minuter ytterligare uppvärmning och därefter klassikern:

10 x 500 meter (90 sekunder vila)

Detta är ett riktigt jävla grispass. I alla fall för någon som är så kass som mig, men som ändå försöker hålla alla intervaller under 1,40. Då får man bita i det sura äpplet. Egentligen var jag rökt redan på 3-4:e intervallen, så det var ju överraskande att jag höll planen till hälften av intervallerna. Motståndet var 8.

Som avslutning körde jag 10 minuter på motstånd 1.

Pisspass och pissliv, som vanligt!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here