Lyckades jag spränga mig idag igen?

Kolla gärna på vloggen ovan, kommentera gärna och gilla den. Glöm inte att prenumerera på kanalen och kolla in min webbshop! Tack!

Se så glad jag blir av att träna!

Efter gårdagens sprängning så var jag om möjligt både tröttare och på än sämre humör än vanligt under dagen. Så förväntningarna inför dagen var inte alltför höga. Löpband blev tortyrmaskinen denna gång och såhär var upplägget:

10 minuter uppvärmning @ 15 km/h

  • 4 minuter @ 18,5 km/h (2 min vila)
  • 2 x 3 minuter @ 19 km/h (1,5 min vila)
  • 3 x 2 minuter @ 19,5 km/h (1 min vila)
  • 4 x 1 minut @ 20 km/h (30 sek vila)

10 minuter nedvarvning @ 15 km/h

Hör och häpna så gick det att genomföra planen utan några större problem, det var jobbigt, men inte så att jag behövde gå ned i källaren för att hämta kraft. Kanske blev jag räddad av mina fjongiga Rocket X 2 från favoritmärket Hoka?!

Jag fick med ovan pass in 50 minuter och dryga 11 kilometer löpning. Ja, det är lite jobbigt att det inte blir några timmar.. Idag var det ett möte i bostadsrättsföreningen som gjorde att tiden var knapp för mer träning. Dessutom har jag ju sagt att jag ska försöka dra ner på träningsmängden en aning, något som verkar vara betydligt tuffare för mig än vad vissa otränade har till att börja träna.

Efter löpningen hann jag med två av tre set från min egendesignade maxstyrka här i lägenheten.

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here