Lyckades jag spränga mig idag igen?

Kolla gärna på vloggen ovan, kommentera gärna och gilla den. Glöm inte att prenumerera på kanalen och kolla in min webbshop! Tack!

Se så glad jag blir av att träna!

Efter gårdagens sprängning så var jag om möjligt både tröttare och på än sämre humör än vanligt under dagen. Så förväntningarna inför dagen var inte alltför höga. Löpband blev tortyrmaskinen denna gång och såhär var upplägget:

10 minuter uppvärmning @ 15 km/h

  • 4 minuter @ 18,5 km/h (2 min vila)
  • 2 x 3 minuter @ 19 km/h (1,5 min vila)
  • 3 x 2 minuter @ 19,5 km/h (1 min vila)
  • 4 x 1 minut @ 20 km/h (30 sek vila)

10 minuter nedvarvning @ 15 km/h

Hör och häpna så gick det att genomföra planen utan några större problem, det var jobbigt, men inte så att jag behövde gå ned i källaren för att hämta kraft. Kanske blev jag räddad av mina fjongiga Rocket X 2 från favoritmärket Hoka?!

Jag fick med ovan pass in 50 minuter och dryga 11 kilometer löpning. Ja, det är lite jobbigt att det inte blir några timmar.. Idag var det ett möte i bostadsrättsföreningen som gjorde att tiden var knapp för mer träning. Dessutom har jag ju sagt att jag ska försöka dra ner på träningsmängden en aning, något som verkar vara betydligt tuffare för mig än vad vissa otränade har till att börja träna.

Efter löpningen hann jag med två av tre set från min egendesignade maxstyrka här i lägenheten.

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here