Där kom den; barübern

Äntligen lite mer värme ute!

Hejsan!

Nöjd efter gårdagens löptävling, svårt att veta var man står, men det blev ett bra kvitto ändå. På kvällen hängde jag med de andra ut på krogen, vilket var trevligt. Även trevligt att vara nykter och kunna köra hem själv därefter.

Det var kanske ingen vacker syn för de stackare som fick beskåda mig längs vägarna omkring Borlänge och Falun idag. En blekfet halvgubbe som vinglade omkring på ett par rullskidor utan tröja. Men jag måste ju börja min resa mot smal och brun någonstans.

Dagens träningspass blev det längsta hittills under detta träningsår, det landade på 3 h 15 min och 56,3 kilometer stakning på Elpex 4. Bästa känslan hittills av de fyra rullskidpass jag kört också, vilket var glädjande.

Rundan såg ut såhär:

Till Falun och tillbaka

Efter rullskidåkningen så blev det kettlebell-styrka.

Denna vecka landade på 12 h 35 min och 183,8 kilometer.

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe