Där kom den; barübern

Äntligen lite mer värme ute!

Hejsan!

Nöjd efter gårdagens löptävling, svårt att veta var man står, men det blev ett bra kvitto ändå. På kvällen hängde jag med de andra ut på krogen, vilket var trevligt. Även trevligt att vara nykter och kunna köra hem själv därefter.

Det var kanske ingen vacker syn för de stackare som fick beskåda mig längs vägarna omkring Borlänge och Falun idag. En blekfet halvgubbe som vinglade omkring på ett par rullskidor utan tröja. Men jag måste ju börja min resa mot smal och brun någonstans.

Dagens träningspass blev det längsta hittills under detta träningsår, det landade på 3 h 15 min och 56,3 kilometer stakning på Elpex 4. Bästa känslan hittills av de fyra rullskidpass jag kört också, vilket var glädjande.

Rundan såg ut såhär:

Till Falun och tillbaka

Efter rullskidåkningen så blev det kettlebell-styrka.

Denna vecka landade på 12 h 35 min och 183,8 kilometer.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here