Där kom den; barübern

Äntligen lite mer värme ute!

Hejsan!

Nöjd efter gårdagens löptävling, svårt att veta var man står, men det blev ett bra kvitto ändå. På kvällen hängde jag med de andra ut på krogen, vilket var trevligt. Även trevligt att vara nykter och kunna köra hem själv därefter.

Det var kanske ingen vacker syn för de stackare som fick beskåda mig längs vägarna omkring Borlänge och Falun idag. En blekfet halvgubbe som vinglade omkring på ett par rullskidor utan tröja. Men jag måste ju börja min resa mot smal och brun någonstans.

Dagens träningspass blev det längsta hittills under detta träningsår, det landade på 3 h 15 min och 56,3 kilometer stakning på Elpex 4. Bästa känslan hittills av de fyra rullskidpass jag kört också, vilket var glädjande.

Rundan såg ut såhär:

Till Falun och tillbaka

Efter rullskidåkningen så blev det kettlebell-styrka.

Denna vecka landade på 12 h 35 min och 183,8 kilometer.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here