Den sista vilodagen

Igår var vi hos mina föräldrar för mat och fika. Vi avslutade besöket med en sex kilometer lång promenad (veckans totala promenadmängd slutade således på 66 kilometer). Mot slutet av gårdagens promenad så började Alfons bli rätt trött och gnällig så vi turades om att bära honom. När det var min brors tur att bära Alfons så bjöd han honom på en kaskadspya rätt över tröjan, snällt! 
Jag måste ha varit rätt trött och sliten igår, de senaste nätterna har jag endast fått omkring sex timmars sömn, så när jag vaknade imorse och såg att min Apple Watch hade registrerat 9,42 timmars sömn så förstod jag att det var rätt välbehövligt. Perfekt då också att det idag är en vilodag. Jag kan med vemod i bröstet konstatera att detta är den sista vilodagen innan jag börjar jobba på onsdag igen.. Känns jobbigt nu, men när jag väl kommer in i det så tror jag att det kommer snurra på rätt bra. Det gäller bara att jag tänker ut en träningsplan som är genomförbar och som fungerar bra för hela familjen, Amanda måste ju få till sin träning också och jag försöker stötta henne i den så gott jag kan. Troligen blir det ganska lite mängd för mig och lite mer intensitet, det ger sig med tiden. Jag ska fortsätta med att vara pappaledig måndagar och tisdagar minst till jul, det känns skönt!
På dagens agenda står som sagt vilodag, även fasta för att försöka få lite fart på fettförbränningen. I eftermiddag ska vi till Falun för att kolla en sak på stora torget och därefter så ska jag följa med pappa till sommarstugan för att packa ihop lite där. Ikväll kanske det blir hemmagjord pizza med tacotillbehör, drömmen!
Jag skrapade ihop 14,40 timmars träning förra veckan (238 kilometer), det fördelat på:
En bra och givande vecka med över tre timmar av högintensiv träning! 
Nu ska vi ut på en promenad för att fylla veckans kilometerkvot!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here