Det är så kul!

Hej hej!

Usch, idag har det varit pissväder igen. Kanske är enklare att skriva när det inte är det.

Imorse när jag cyklade till mitt älskade jobb så spöregnade det och jag var totalt genomblöt om byxorna när jag kom fram tio minuter efter avfärden från mitt kära hem. Men jag håller i min trend med att cykla till jobbet varenda dag i ur och skur.

Träningen var väl nästan lika rolig som pendlingen till mitt förvärvsarbetande. Löst stavfäste, blött, sladdriga spår och regn i luften. Som tur är så gick det förhållandevis lätt i de klassiska spåren.

Förutom det första varvet och den första timmen där jag åkte på eljusfemman och ner till Medväga så höll jag mig på Igeltjärnsvägen och 2,5 km-spåret. Det för att det gick så inåt helvete tungt på de andra spåren.

Det blev i alla fall ett bra pass på 2 h 30 min och 38,4 kilometer stakning, med 10 impulser och efterföljande gluteus-styrka. Trots att det inte kändes jättebra hela tiden så är det ändå skönt att ha betat av det! För vad skulle jag annars ha gjort?!

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe