Det är så kul!

Hej hej!

Usch, idag har det varit pissväder igen. Kanske är enklare att skriva när det inte är det.

Imorse när jag cyklade till mitt älskade jobb så spöregnade det och jag var totalt genomblöt om byxorna när jag kom fram tio minuter efter avfärden från mitt kära hem. Men jag håller i min trend med att cykla till jobbet varenda dag i ur och skur.

Träningen var väl nästan lika rolig som pendlingen till mitt förvärvsarbetande. Löst stavfäste, blött, sladdriga spår och regn i luften. Som tur är så gick det förhållandevis lätt i de klassiska spåren.

Förutom det första varvet och den första timmen där jag åkte på eljusfemman och ner till Medväga så höll jag mig på Igeltjärnsvägen och 2,5 km-spåret. Det för att det gick så inåt helvete tungt på de andra spåren.

Det blev i alla fall ett bra pass på 2 h 30 min och 38,4 kilometer stakning, med 10 impulser och efterföljande gluteus-styrka. Trots att det inte kändes jättebra hela tiden så är det ändå skönt att ha betat av det! För vad skulle jag annars ha gjort?!

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here