Det är så kul!

Hej hej!

Usch, idag har det varit pissväder igen. Kanske är enklare att skriva när det inte är det.

Imorse när jag cyklade till mitt älskade jobb så spöregnade det och jag var totalt genomblöt om byxorna när jag kom fram tio minuter efter avfärden från mitt kära hem. Men jag håller i min trend med att cykla till jobbet varenda dag i ur och skur.

Träningen var väl nästan lika rolig som pendlingen till mitt förvärvsarbetande. Löst stavfäste, blött, sladdriga spår och regn i luften. Som tur är så gick det förhållandevis lätt i de klassiska spåren.

Förutom det första varvet och den första timmen där jag åkte på eljusfemman och ner till Medväga så höll jag mig på Igeltjärnsvägen och 2,5 km-spåret. Det för att det gick så inåt helvete tungt på de andra spåren.

Det blev i alla fall ett bra pass på 2 h 30 min och 38,4 kilometer stakning, med 10 impulser och efterföljande gluteus-styrka. Trots att det inte kändes jättebra hela tiden så är det ändå skönt att ha betat av det! För vad skulle jag annars ha gjort?!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe