Det är så kul!

Hej hej!

Usch, idag har det varit pissväder igen. Kanske är enklare att skriva när det inte är det.

Imorse när jag cyklade till mitt älskade jobb så spöregnade det och jag var totalt genomblöt om byxorna när jag kom fram tio minuter efter avfärden från mitt kära hem. Men jag håller i min trend med att cykla till jobbet varenda dag i ur och skur.

Träningen var väl nästan lika rolig som pendlingen till mitt förvärvsarbetande. Löst stavfäste, blött, sladdriga spår och regn i luften. Som tur är så gick det förhållandevis lätt i de klassiska spåren.

Förutom det första varvet och den första timmen där jag åkte på eljusfemman och ner till Medväga så höll jag mig på Igeltjärnsvägen och 2,5 km-spåret. Det för att det gick så inåt helvete tungt på de andra spåren.

Det blev i alla fall ett bra pass på 2 h 30 min och 38,4 kilometer stakning, med 10 impulser och efterföljande gluteus-styrka. Trots att det inte kändes jättebra hela tiden så är det ändå skönt att ha betat av det! För vad skulle jag annars ha gjort?!

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here