Godkväll!

Åter i jobb och hysteri under dagen. Usch vad det inte är roligt alltså. Massa krav, fullt ös hela tiden, inga besked om högre lön och inget kontrakt klart än. Jobbiga ungar som inte lyssnar och andra barn som ska komma fram och kramas, något jag har väldigt svårt för. Jag vill inte vara i närheten av folk nämligen.

Åkte till Willys efter jobbet för att köpa mitt nya favorit-kvällssnack: Polarbröd fibertunnbröd. Nyttigare och billigare än majskakor som jag brukade smälla i mig. Mitt redan halvdåliga humör sjönk ner riktigt djupt när jag ser att priset höjts från 26,90 till 30,90, en sinnessjuk höjning på 15%! Vad i helvete är det frågan om?! Visst att inflationen är hög, allt går upp i pris och vi är på väg mot en ny depression av sällan skådat slag. Men för fan, 15%? Inte rimligt för fem öre. Samtidigt som man ska slita ihjäl sig på ett jobb där jag inte vet vad jag tjänar ens. Nej, tror jag säger upp mig och lever 2-3 år på mina sista pengar som ändå snart är slut.

Sammanfattningsvis: en vanlig torsdag med vanligt dåligt humör. Det vänder imorgon med helg.

Dagens träningspass blev stakning i 2 h 35 min och 43,9 kilometer på swenor 4. Först en vända i Skräddarbacken för lite extra höjdmeter och därefter en flackare fortsättning över Lindan – Stora Tina kyrka – Torsång – Ornäs – Dalsjö – Domnarvet.

Fem stycken impulser uppför under den första timmen och fem ytterligare på flacken under den sista timmen. Trots dåligt humör och trötthet så gick det förvånansvärt bra att träna ett distanspass en torsdag, alltid något.

Efteråt så körde jag stab-/bålstyrka, jag har ju börjat bli smällfet igen på grund av att jag inte kan träna som jag vill när jag jobbar och inte heller har tid till mina dagliga rastpromenader pga inga raster. Så det gäller ju att försöka bromsa min annalkande fetma med alla medel jag kan.

Och ja, det blåste rejäl motvind första halvan av passet också.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here