Flyter fram över stock och sten med mina kära Hoka Tecton X, ruskigt bra sko!

Tja!

Löppassen blir sakta längre och längre, samt fler och fler. Jag ser på diverse segment när jag springer uppe på Tjärnaberget att jag springer skapligt bra i jämförelse med tidigare år, vilket är glädjande. Det känns dock ganska tungt i benen, idag gjorde det så åtminstone. Lite sliten på grund av gårdagens kettlebell. Baksidorna drog ihop sig några gånger mot slutet. Men det blev ett fint pass ändå!

Det hela började med totalt 37,5 kilometer och 3 h 15 min (5,12 min/km) löpning på mestadels stigar och med tuff kupering, så farten var det inget fel på, även om det var slitsamt emellanåt. Jag sprang mestadels uppe på Tjärnaberget och Muskboberget. Under passet så lade jag in 10 x 20 mångsteg och dom satte verkligen där dom skulle!

Efter löpningen så blev det ett kort stakpass på 45 minuter och 13,1 kilometer (17,5 km/h snittfart) på mina swenor 4, för att få ihop fyra timmar för dagen. Det kändes lite bättre att få ”komma hem” till stakning efter att ha slaktat benen.

Allra sist så blev det TRX-styrka också. Fint dagsverke idag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here