Dryga tre timmar löpning

På väg upp på Tjärnaberget

Hej!

Ytterligare ett fint och ganska långt löppass avklarat. Jag inbillar mig att dessa pass på cirka tre timmar och med över 30 kilometer ger en fin hårdhet i kroppen. Idag fick jag till 3 h 5 min och 34,7 kilometer. Det ger en kilometertid i snitt på 5,20 min, helt okej med tanke på underlaget som ofta var (för mig) brötig stig, samt med 690 höjdmeter.

På passet sprang jag bland annat upp på både Tjärnaberget och Muskboberget. Jag hann även med ett varv på Skräddarbackens elljusspår, samt en sväng bort till Mellsta och den sista delen av det gröna 7,5-spåret.

Återigen så lade jag in längs passets gång 10 x 20 stycken mångsteg. På fötterna hade jag mina kära Hoka Tecton X. Det kändes stabilt i kroppen, varken mer eller mindre. Enda lilla orostecknet var att höger vad började hugga och göra ont emot slutet. Vet inte om jag druckit för lite, eller om det är åldern och gubbvad..

Fint pass i alla fall som därefter avslutades med TRX-styrka.

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here