Dryga tre timmar löpning

På väg upp på Tjärnaberget

Hej!

Ytterligare ett fint och ganska långt löppass avklarat. Jag inbillar mig att dessa pass på cirka tre timmar och med över 30 kilometer ger en fin hårdhet i kroppen. Idag fick jag till 3 h 5 min och 34,7 kilometer. Det ger en kilometertid i snitt på 5,20 min, helt okej med tanke på underlaget som ofta var (för mig) brötig stig, samt med 690 höjdmeter.

På passet sprang jag bland annat upp på både Tjärnaberget och Muskboberget. Jag hann även med ett varv på Skräddarbackens elljusspår, samt en sväng bort till Mellsta och den sista delen av det gröna 7,5-spåret.

Återigen så lade jag in längs passets gång 10 x 20 stycken mångsteg. På fötterna hade jag mina kära Hoka Tecton X. Det kändes stabilt i kroppen, varken mer eller mindre. Enda lilla orostecknet var att höger vad började hugga och göra ont emot slutet. Vet inte om jag druckit för lite, eller om det är åldern och gubbvad..

Fint pass i alla fall som därefter avslutades med TRX-styrka.

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here