Dryga tre timmar löpning

På väg upp på Tjärnaberget

Hej!

Ytterligare ett fint och ganska långt löppass avklarat. Jag inbillar mig att dessa pass på cirka tre timmar och med över 30 kilometer ger en fin hårdhet i kroppen. Idag fick jag till 3 h 5 min och 34,7 kilometer. Det ger en kilometertid i snitt på 5,20 min, helt okej med tanke på underlaget som ofta var (för mig) brötig stig, samt med 690 höjdmeter.

På passet sprang jag bland annat upp på både Tjärnaberget och Muskboberget. Jag hann även med ett varv på Skräddarbackens elljusspår, samt en sväng bort till Mellsta och den sista delen av det gröna 7,5-spåret.

Återigen så lade jag in längs passets gång 10 x 20 stycken mångsteg. På fötterna hade jag mina kära Hoka Tecton X. Det kändes stabilt i kroppen, varken mer eller mindre. Enda lilla orostecknet var att höger vad började hugga och göra ont emot slutet. Vet inte om jag druckit för lite, eller om det är åldern och gubbvad..

Fint pass i alla fall som därefter avslutades med TRX-styrka.

Related Articles

Drog till Falun och snurrade

Tjena! Disco-torsdag idag, vilket precis som förra torsdagen innebar en vända till Falun för att snurra runt på konstsnön. Ganska tråkigt väder idag med 0-2...

Löp ute och på band + skierg

Tjena! Idag var det inte så kul vill jag lova. Riktigt dålig känsla på intervallerna. Men vi tar det från början. Det hela började med en...

Stakmaskin – 5 x halvhårt + hårt

Hej, hej! Efter morgonens pass på bandet och sedan jobb så var det ”äntligen” dags för pass nummer två. Skierg, eller stakmaskin, vilket ni nog...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe